Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/kajak-leje.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 546

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/kajak-leje.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 546

Praktisk info

Proceduren:

Når du/i har booket en eller flere kajakker på morten@kajak-leje.dk , mødes vi på det aftalte tidspunkt og udleverer kajakkerne til dig/jer, samt det udstyr der medfølger (læs længere nede). Vi vil til enhver tid hjælpe jer med at sætte kajakkerne i vandet, og er der spørgsmål med hensyn til anvendelsen af udstyret og kajakkerne, er i mere end velkommen til at spørge.
Når i er færdige har i mulighed for selv at lægge kajakkerne på plads igen, og vi viser jer selvfølgelig hvordan det foregår. Det er super nemt og tager ingen tid! Kajakkerne skal ikke gøres rene, det skal vi nok sørge for. På den måde styrer i selv hvor længe i vil være ude, og i er ikke afhængige af at vi kommer og hjælper jer med at lægge dem på plads, medmindre i gerne vil have det – så vil vi selvfølgelig gerne komme og hjælpe.

Du kan booke kajak på morten@kajak-leje.dk

Beliggenhed:

Kajakudlejningen foregår ved Sydhavnen, hvor kajakkerne ligger i fantastiske omgivelser på adressen, Landvindingsgade 22. Det er muligt at komme dertil via S-tog til Fisketorvet og gå derfra. Alternativt er der gratis parkering på stedet og det er også nemt at cykel dertil.

Udsejlingen sker fra Sydhavnen og herfra er det kun en selv, og selvfølgelig tidsbegrænsningen, der sætter begrænsninger for hvor man vil sejle hen. En mulighed er at sejle rundt ved slusen og den sydlige del af sydhavnen og nyde naturen og det åbne hav. En anden mulighed er at sejle ind til Københavns kanaler og nyde atmosfæren og få set København fra vandsiden. Begge ture er utroligt flotte, og kan til enhver tid anbefales!

Kajakkerne og udstyret:

Vi har 4 lækre havkajakker i glasfiber, som alle er i super god stand. Som det også ligger i navnet er havkajakker beregnet til sejlads på havet, og ligger derfor utroligt godt i vandet. Kajakkerne er udstyret med snoretræk oven på kajakkerne, samt to store og et lille rum ,til opbevaring af diverse ejendele, mad eller andet, som man vil have med på turen. Rummene i kajakken er dog ikke 100 % vandtætte, hvis man vælter rundt, og det frarådes derfor at opbevare mobiltelefon eller lignende deri. Dertil har vi en vandtæt pose, som i kan låne uden problemer.

Med i lejeprisen er også udstyr i form af våddragter, svømmeveste, spraydeck, pagajer, vådsko, vandtæt pose og et stk. paddlefloat. Våddragterne er i str. L og XL, men tilpasser sig dog forholdsvist godt, også selvom man normalt bruger mindre størrelser i sit tøj.

Priser og betaling:

Prisen for leje af 2 kajakker en hel dag er 500 kr., og 1000 kr. for 4 kajakker. Ved leje har man kajakkerne hele dagen og man afgør selv, hvor længe man vil bruge dem. Vi udregner ikke prisen i forhold til antal timer, og derfor er priserne altså fastlagt til ovenstående uanset ens tidsforbrug.

Betalingen sker kontant på stedet før lejerne sejler ud i kajakkerne. Vi tager ikke imod nogle former for betalingskort. Der skal lægges kørekort/sygesikring eller lignende i depositum for leje af kajakkerne.

Bemærk:

Vi tilbyder udelukkende leje af kajakkerne, og IKKE kurser eller lignende. Derfor ser vi helst at mindst en af personerne, der lejer kajakkerne, før har sejlet i en kajak og ved hvordan man skal forholde sig, hvis en person skulle vælte i vandet. Skulle lejerne komme til skade under udlejningen, fralægger vi os det fulde ansvar.

Booking:

Lejen er 500,- for 2 kajakker og 1.000,- for 4 kajakker. Du kan bruge kajakkerne hele dagen. Kajakkerne ligger ved Sydhavnen, Landvindingsgade 22.

Email leje@kajak-leje.dk (Vi har i øjeblikket lukket for udlejning)

Lejen inkluderer

« Glasfiber kajak
« Pagaj
« Våddragt
« Neoprensko
« Neoprenhandsker
« Spraydeck

Vidste du…
... at 82% af alle købehavnere foretrækker at glæde en ven, familie eller bekendt med en oplevelsesgave frem for bløde gaver? Nyd Købehavn fra vandet - book i dag.