Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/kajak-leje.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 546

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/kajak-leje.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 546

Kajakudlejning i København

En tur i kajakken på det åbne hav eller rundt i Københavns kanaler, er en fantastisk oplevelse og kan bruges som en gave, til en date eller, hvis man blot har lyst til at komme ud og nyde København fra vandet og samtidig få lidt motion. Hos Kajak-leje.dk tilbyder vi billig kajakudlejning i København, som tager sit udgangspunkt fra Sydhavnen (landvindingsgade 22), hvor kajakkerne ligger med en fantastisk beliggenhed.

For booking – kontakt morten@kajak-leje.dk

Prisen for leje af kajakkerne er 500 kr. for leje af 2 kajakker for en hel dag. Prisen for leje af 4 kajakker en hel dag er 1000 kr.

Kajak – En fantastisk oplevelse

I en kajak kommer du så tæt på vandet som muligt uden at blive våd (forhåbentligt), og får København at se fra en ny vinkel. København er en utrolig flot by set fra landsiden, men endnu flottere fra vandsiden. Både derfor, men også fordi en tur i kajakken er både afslappende, hyggelig og motionerende, synes vi at alle skylder sig selv at prøve sådan en tur.

Kajakudlejning i københavns kanaler

Vi har 4 kajakker og det er selvfølgelig muligt kun at leje en af dem, da det overhovedet ikke er et krav, at der er to eller flere lejere ad gangen. Overvejer du f.eks. at købe en kajak, men er tvivl om at det lige præcis er dig, så er det et billigt og nemt alternativ at leje en kajak hos os, og få en ”prøvetur”.

Med oplevelser er det dog oftest sådan at de opleves bedst i fællesskab med andre, og det er også tilfældet her. Det er enormt hyggeligt at sejle rundt i en kajak, nyde naturen og samtidig småsnakke lidt, hvad enten det er med en ven, et familiemedlem eller en date. Vand er en utroligt beroligende faktor, og ude på vandet er man sikker på at være alene, så man kan få lov til at nyde hinandens selskab.

Desværre er kajakudlejning i København dog ofte dyrt, og vil man leje to kajakker for en hel dag bliver det hurtigt en meget dyr fornøjelse. Hos Kajak-leje.dk har vi tænkt os at udlejningen skal være mulig for alle, og derfor koster udlejningen af to kajakker for en hel dag, eller hvor lang tid man nu vil bruge, altså kun 500 kr., uanset tidsforbruget. Det er billigt!

Kajakkerne

Alle 4 kajakker er havkajakker, og altså dermed beregnet til brug i havet. Alle er de også lavet i glasfiber, hvilket vil sige at de er lidt  hurtigere, mere livlige og “sjovere” at sidde i end en plastikkajak. Dette betyder dog ikke at man vælter i vandet ved den mindste bevægelse, idet kajakkerne altså stadig er meget stabile, men blot at man kommer til at føle sige lidt mere i et med vandet og gør at man virkelig kan mærke kajakkens reaktion på ens bevægelser.

Kajakudlejning København

Det er disse to lækre havkajakker som udlejes. Perfekt stand.

Kajakkerne er udstyret med to store og et lille rum, som gør det muligt at medbringe madpakke eller andet, på turen.

Derudover er der selvfølgelig udstyr inkluderet når man lejer kajakkerne. For at få nærmere information omkring de praktiske forhold, se kategorien ”praktisk info”.

Kajak-lejes beliggenhed

Beliggenheden er som sagt i super lækre omgivelser ved Sydhavnen ikke langt fra Fisketorvet, hvorfra udsejlingen også foregår. Herfra er det derefter kun en selv, der sætter begrænsninger for hvor man vil sejle hen. Man kan sejle rundt ved kanalerne i indre københavn og nyde atmosfæren og få set København fra vandsiden. Alternativt kan man sejle sydpå og nyde naturen og det åbne hav. Begge ture er utroligt flotte, og kan til enhver tid anbefales!

kajaudlejning amager strand

Du kan også sejle til Amager Strandpark, men der er langt og det er langt federe at sejle i kanalerne og sydhavnen

Tilbage er der kun at sige, at vi håber det har fanget din/jeres interesse, og at du/I tager kontakt til os via ovenstående mobilnummer eller email. Vi ses på vandet!

 

 

Booking:

Lejen er 500,- for 2 kajakker og 1.000,- for 4 kajakker. Du kan bruge kajakkerne hele dagen. Kajakkerne ligger ved Sydhavnen, Landvindingsgade 22.

Email leje@kajak-leje.dk (Vi har i øjeblikket lukket for udlejning)

Lejen inkluderer

« Glasfiber kajak
« Pagaj
« Våddragt
« Neoprensko
« Neoprenhandsker
« Spraydeck

Vidste du…
... at 82% af alle købehavnere foretrækker at glæde en ven, familie eller bekendt med en oplevelsesgave frem for bløde gaver? Nyd Købehavn fra vandet - book i dag.