Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/kajak-leje.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 546

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/kajak-leje.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 546

Kajakudlejning fra Christianshavn og kanalerne

Har du nogensinde overvejet at sejle i kajak i Christianshavn kanal? Jeg har personligt gjort det flere gange, og det er uden tvivl et af de bedre steder at sejle kajak i Danmark. Gå til udlejning af kajakker her.

Hvad byder Christianshavn kanal på?

Har du én gang lejet en kajak og sejlet ind i Christianshavn kanal, så er jeg overbevist om at du kommer til at gøre det igen, og igen og igen. Det er smukt, socialt, roligt og hyggeligt. Intet mindre. Du snor dig gennem de små kanaler, mens der sidder folk på cafeerne omkring og på kanterne ned til andet. Folk fodrer ændrer, andre nyder en sandwitch på vandkanten. Alt dette imens du stille og roligt mærker padlen glide gennem vandet. Det skal prøves.

kajakudlejning christianshavn

Mulighederne er mange i Christianshavn kanal

En rundsejling i Christianshavn kanal kan nemt tage et par timer hvis man nyder turen. Du kan eventuelt have en lækker frokostkurv med. Læg kajakken ind til vandkanten, spænd den fast og nyd en frokost eller aftensmad mens solen går ned.

At sejle i Christianshavn kanal er skønt – lej din kajak her.

Udgivet i kajakudlejning københavn
Booking:

Lejen er 500,- for 2 kajakker og 1.000,- for 4 kajakker. Du kan bruge kajakkerne hele dagen. Kajakkerne ligger ved Sydhavnen, Landvindingsgade 22.

Email leje@kajak-leje.dk (Vi har i øjeblikket lukket for udlejning)

Lejen inkluderer

« Glasfiber kajak
« Pagaj
« Våddragt
« Neoprensko
« Neoprenhandsker
« Spraydeck

Vidste du…
... at 82% af alle købehavnere foretrækker at glæde en ven, familie eller bekendt med en oplevelsesgave frem for bløde gaver? Nyd Købehavn fra vandet - book i dag.