Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/kajak-leje.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 546

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/kajak-leje.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 546

Kajakture i København

Når du har lejet dine kajakker hos Kajak-leje.dk, er du måske i tvivl om hvor i skal sejle hen da der er mange lækre kajakture i København. Udsejlingen sker fra Sydhavnen, nærmere bestemt Landvindingsgade 22 og herfra er der både mulighed for at sejle til højre igennem Sluseløbet ned mod Sjællandsbroen og videre ud mod Hvidovre Lystbådehavn, eller til venstre imod Christianshavns kanaler, Operahuset og Øresund.

Uanset hvad du vælger vil du med sikkerhed få en super lækker kajaktur, men for at gøre det nemmere for dig at planlægge lidt på forhånd, har vi samlet et par virkelig lækre kajakture i København herunder. Klik ind på linkene herunder, og find inspiration til den kajaktur der vil passe bedst til dine behov, både i forhold til tid og lyst.

Kajakture i København:

Bemærk! Siderne for kajakture i København er endnu ikke fuldt oppe at køre, men har i nogle spørgsmål, så er i mere end velkommen til at spørge os personligt over telefonen eller via email.

Booking:

Lejen er 500,- for 2 kajakker og 1.000,- for 4 kajakker. Du kan bruge kajakkerne hele dagen. Kajakkerne ligger ved Sydhavnen, Landvindingsgade 22.

Email leje@kajak-leje.dk (Vi har i øjeblikket lukket for udlejning)

Lejen inkluderer

« Glasfiber kajak
« Pagaj
« Våddragt
« Neoprensko
« Neoprenhandsker
« Spraydeck

Vidste du…
... at 82% af alle købehavnere foretrækker at glæde en ven, familie eller bekendt med en oplevelsesgave frem for bløde gaver? Nyd Købehavn fra vandet - book i dag.