Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/kajak-leje.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 546

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/kajak-leje.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 546

Kajaktur – Det Frie Hav

Hvis man er til det frie hav og gerne vil ud at sejle kajak hvor der er mere åbent, så er det en mulighed at tage en kajaktur op igennem Københavns Havn og ud til Øresund.
En anden mulighed er også at sejle til højre når du/i sejler ud fra Sydhavnen, og i stedet tage turen forbi Sjællandsbroen og ud imod Hvidovre Havn. Denne tur kan du dog læse mere om her, og vil derfor ikke blive beskrevet yderligere.

Kajaktur til Øresund:

Selve turen ud til det åbne hav (Øresund) er super hyggelig og byder undervejs på en masse forskellige seværdigheder. Her vil i både komme forbi Operaen, Amalienborg, Den Lille Havfrue og Kastellet, samt en masse andre flotte steder, som normalt vil tage en hel dag at tage rundt at besøge. En ting er at se disse fra landsiden, men noget helt andet er at opleve dem fra vandsiden!

Turen op igennem Københavns Havn er ca. 6 km og tager derfor omkring 1 times tid, alt efter hvilket tempo man sætter. Efter at være nået til udmundingen og Trekroner er det kun en selv der sætter begrænsningerne, og der er frit valg om man vil sejle til venstre op imod Hellerup eller højre ud imod Amager Strandpark. Husk dog at i også skal samme vej tilbage igen, og derfor lige skal have det med i sin tidsberegning. ;-)

Udgivet i Kajakture
Booking:

Lejen er 500,- for 2 kajakker og 1.000,- for 4 kajakker. Du kan bruge kajakkerne hele dagen. Kajakkerne ligger ved Sydhavnen, Landvindingsgade 22.

Email leje@kajak-leje.dk (Vi har i øjeblikket lukket for udlejning)

Lejen inkluderer

« Glasfiber kajak
« Pagaj
« Våddragt
« Neoprensko
« Neoprenhandsker
« Spraydeck

Vidste du…
... at 82% af alle købehavnere foretrækker at glæde en ven, familie eller bekendt med en oplevelsesgave frem for bløde gaver? Nyd Købehavn fra vandet - book i dag.