Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/kajak-leje.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 546

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/kajak-leje.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 546

Kajaktur – Christianshavns Kanal

Har du lyst til at opleve en super hyggelig atmosfære, så er en kajaktur op igennem Christianshavns Kanal et rigtig godt valg!

Først og fremmest ligger Christianshavns Kanal kun omkring 2,5 km fra udsejlingspunktet i Sydhavnen, så det er nemt at komme dertil og turen tager ikke særlig lang tid. Det kommer selvfølgelig meget an på tempoet, men normalt vil det tage ca. 20-30 minutter at sejle op til Christianshavns Kanal. Har man kun tid til en kortere tur, så er denne altså ideel.
Hele turen op igennem Christianshavns Kanal og tilbage igen, er ca. mellem 8 og 9 kilometer og kan gøres på omkring 1 1/2 til 2 timer.
Turen ind igennem Christianshavns Kanal er utrolig hyggelig, og de gamle bygninger, de smalle kanaler og den stille summen fra menneskene, er med til at skabe en helt speciel atmosfære.

Oplev den hyggelige atmosfære igennem Christianshavns Kanal.

Oplev den hyggelige atmosfære igennem Christianshavns Kanal.

Seværdigheder undervejs:
Selve turen op til Christianshavns Kanal er, hvis ikke lige så fantastisk som turen igennem kanalen, så i hvert fald tæt på. Undervejs kommer man bl.a. forbi Kalvebod – og Islands Brygge, som om sommeren er fyldt med mennesker, der skaber en fantastisk stemning.

Oplev Islands Brygge om sommeren fra vandsiden.

Oplev Islands Brygge om sommeren fra vandsiden.

Desuden kommer man også både forbi Amager Fælled, Det Kongelige Bibliotek og Langebro undervejs, og sejler man et par hundrede meter længere ud end Christianshavns Kanal, kan man få et glimt af både Nyhavn, Amalienborg og Operahuset.

Oplev Operahuset og Amalienborg fra vandsiden.

Oplev Operahuset og Amalienborg fra vandsiden.

En stor del af Københavns seværdigheder kan altså opleves fra vandsiden på denne tur, hvorfor vi vil anbefale den til alle der foretrækker en tur hvor de gerne vil se København fra en ny vinkel, og samtidig opleve den utroligt hyggelige atmosfære, som specielt er til stede om sommeren.

Tag hensyn til skibe og både:
Københavns Havn er, specielt om sommeren, altid fyldt med alt lige fra hurtige speedbåde til store elegante træskibe, og udover at nyde synet af dem, skal man huske også at tage hensyn til disse så der ikke skulle ske nogle ulykker. Sejler man ude i siden, er man ikke til irritation for nogen, og kan sejle helt i sit eget tempo.

Udgivet i Kajakture
Booking:

Lejen er 500,- for 2 kajakker og 1.000,- for 4 kajakker. Du kan bruge kajakkerne hele dagen. Kajakkerne ligger ved Sydhavnen, Landvindingsgade 22.

Email leje@kajak-leje.dk (Vi har i øjeblikket lukket for udlejning)

Lejen inkluderer

« Glasfiber kajak
« Pagaj
« Våddragt
« Neoprensko
« Neoprenhandsker
« Spraydeck

Vidste du…
... at 82% af alle købehavnere foretrækker at glæde en ven, familie eller bekendt med en oplevelsesgave frem for bløde gaver? Nyd Købehavn fra vandet - book i dag.