Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/kajak-leje.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 546

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/kajak-leje.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 546

Kajakråd

Kajak er som sådan ikke nogen farlig hobby (udover hvis man kommer for tæt på svanerne), men da man befinder sig på vandet skal man alligevel tage sine forholdsregler. Falder man i vandet bliver man våd og det er i sig selv ikke kritisk, men ved man ikke hvordan man kommer op i kajakken igen, så kan situationen straks blive en smule mere alvorlig. Vi foretrækker derfor altid at mindst en af de sejlende har erfaring med at sejle kajak og ved hvad man skal gøre hvis man kæntrer. Selv for den mest erfarne kajakudøver kan hukommelsen dog svigte og derfor har vi samlet en række gode kajakråd og -tips herunder – både mht. til selve sejladsen og hvad man skal gøre hvis man vælter i.

Generelle kajakråd:

  • Vi stiller en svømmevest til rådighed ved leje af kajakkerne, som du bør anvende under hele turen.
  • Vær opmærksom på vind- og vejrsituationen.
  • Tag drikkevand med og påfør solcreme. Det lyder måske som et simpelt kajakråd, men det er en rigtig god idé – særligt i sommerperioden.
  • Tag farverigt tøj på – udover at se fantastisk ud, vil det gøre dig meget mere synlig på vandet for andre.
Booking:

Lejen er 500,- for 2 kajakker og 1.000,- for 4 kajakker. Du kan bruge kajakkerne hele dagen. Kajakkerne ligger ved Sydhavnen, Landvindingsgade 22.

Email leje@kajak-leje.dk (Vi har i øjeblikket lukket for udlejning)

Lejen inkluderer

« Glasfiber kajak
« Pagaj
« Våddragt
« Neoprensko
« Neoprenhandsker
« Spraydeck

Vidste du…
... at 82% af alle købehavnere foretrækker at glæde en ven, familie eller bekendt med en oplevelsesgave frem for bløde gaver? Nyd Købehavn fra vandet - book i dag.