Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/kajak-leje.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 546

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/kajak-leje.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 546

Gavekort til kajak i København

Er du på udkig efter et gavekort til kajakleje i København – ring eller skriv på 53826010 for at høre mere om kajakudlejning og gavekort til kajak.

Kajakudlejning i København

Overvejer du at leje en kajak i København? Det er bare at springe ud i det! At sejle rundt i en havkajak i Københavns kanaler eller Øresund er en hel særlig sportsoplevelse. Har du prøvet det en gang, vil du med garanti også prøve det igen.

Kajakudlejning i København kan være ganske billigt og en oplevelse man fornøjer sig med alt for sjældent.

Kajakleje i København

Hvis du mangler gavekort til en fødselsdag, gerne vil have en ny oplevelse, eller bare godt kan lide at nyde naturen, så kan du starte med at se vores forside for kajak leje. Vi tilbyder leje af 1-4 kajakker, og prisen er henholdsvis 500 og 1.000 kr. for leje af 2 og 4 kajakker en hel dag.

Udgivet i kajakudlejning københavn
Booking:

Lejen er 500,- for 2 kajakker og 1.000,- for 4 kajakker. Du kan bruge kajakkerne hele dagen. Kajakkerne ligger ved Sydhavnen, Landvindingsgade 22.

Email leje@kajak-leje.dk (Vi har i øjeblikket lukket for udlejning)

Lejen inkluderer

« Glasfiber kajak
« Pagaj
« Våddragt
« Neoprensko
« Neoprenhandsker
« Spraydeck

Vidste du…
... at 82% af alle købehavnere foretrækker at glæde en ven, familie eller bekendt med en oplevelsesgave frem for bløde gaver? Nyd Købehavn fra vandet - book i dag.