Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/kajak-leje.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 546

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/kajak-leje.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 546

5 grunde til IKKE at købe en plastikkajak

Er du i gang med at undersøge mulighederne for at købe en kajak? Måske har du allerede besluttet dig for at du vil have en. Pas på, køb aldrig en plastikkajak!

plastik kajak

I artiklen gennemgår jeg 5 grunde til at du ikke skal købe en kajak af plastik. Mange nybegyndere bliver fristet af de billige priser. Er du en af dem, er du ved at begå en stor fejl!

1. Pris og kvalitet hænger sammen

Det er et faktum, der særligt gælder køb af kajakker. Sammenlignes plastik med glasfiber, er der ingen tvivl om at det er alle pengene værd at erhverve sig den dyre af de to. Kvaliteten af plastik er simpelthen ikke god nok.

2. Plastikkajakker er langsomme

Efter bare 1 times sejlads vil du være træt at padle. Man kommer ingen vegne. Det går meget langsomt i forhold til glasfiberkajakker, som glider bedre gennem vandet. Følelsen af at padle løs uden at komme nogle steder er dybt demotiverende.

3. Plastikkajakker har dårlig pasform

Sammenlignet med mange andre typer af kajakker, så er de af plastik dem med dårligst pasform. Du sidder til tider lidt ubehageligt.

4. Du udvikler dig ikke

Læringskurven er meget flad. Når du først har lært at sætte dig ned i kajakken, og har lavet de første padlinger, er der ikke meget meget at arbejde med.

5. En ren spild-investering

Køber du en plastikkajak skal du være opmærksom på at du efter en måneds tid på ingen måder gider bruge mere tid i den. Så skal du af med den. Det kan du ikke komme fordi alle andre også vil af med deres plastikkajakker, mens ingen vil af med deres glasfiberkajakker.

plastik kajak fail

Lej en kajak før du køber

Det kan på det kraftigste anbefales at leje en kajak før du spilder penge på at købe den forkerte kajak. De fleste større byer har kajakudlejning af plastikkajakker. Du kan spørge om ikke du kan få lov til at prøve en glasfiberkajak også mod lidt ekstra betaling. På Kajak-leje.dk udlejer vi kun glasfiberkajakker.

Udgivet i kajak

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Booking:

Lejen er 500,- for 2 kajakker og 1.000,- for 4 kajakker. Du kan bruge kajakkerne hele dagen. Kajakkerne ligger ved Sydhavnen, Landvindingsgade 22.

Email leje@kajak-leje.dk (Vi har i øjeblikket lukket for udlejning)

Lejen inkluderer

« Glasfiber kajak
« Pagaj
« Våddragt
« Neoprensko
« Neoprenhandsker
« Spraydeck

Vidste du…
... at 82% af alle købehavnere foretrækker at glæde en ven, familie eller bekendt med en oplevelsesgave frem for bløde gaver? Nyd Købehavn fra vandet - book i dag.